aanbieding TED-B SMST© - Strategie en Marketing Stress Test

home TED-B associates TED-B is actief binnen TED-B Krachtcentrale TED-B contact TED-B Human Resource Management TED-B management skills TED-B finance en control TED-B fiscaal juridisch TED-B mutual sustainability TED-B strategie TED-B marketing TED-B sales en organisatie TED-B operationeel management TED-B training
Missie van Harbor360 is om jou als directeur, manager of ondernemer te faciliteren bij het structureel verbeteren van de organisatie, om via omzet- en margeverbetering een gezonde winstgevendheid en continuïteit te (blijven) realiseren.

Thom Arendsen, partner en ondernemer bij Harbor360
Thom is een energieke senior organisatie adviseur en specialist op het gebied van marktontwikkeling. Hij is tevens de ontwikkelaar van het TED-B Business Development Concept, de TED-B SMST (Sales & Marketing Stress Test) en hij werkt actief met de principes van het door House of Coherence ontwikkelde gedachtengoed voor integrale ontwikkeling van mensen, organisaties en leiderschap.

Mede gebaseerd op ruim 30 jaar praktische ervaring, opgedaan in diverse senior management posities binnen een grote verscheidenheid aan sectoren, staat hij MKB- MKB+ én grotere organisaties met krachtig advies bij op de terreinen:
•	Integrale strategie ontwikkeling en uitvoering
•	ontwikkeling en implementatie van integrale marketingplannen
•	ontwikkeling en implementatie van integrale verkoopplannen
•	coaching management

Zijn aanpak wordt door klanten gekenmerkt als doelgericht en zeer effectief. 

Uitspraak: ‘Eruit halen wat erin zit!”: Motto: “inspireren door te durven confronteren”.

U kunt rechtstreeks contact met hem opnemen:
Thom Arendsen: +31(0)6.51206833

Harbor360 werkt met een bewezen succesvolle aanpak.
Analyse
Een zorgvuldige analyse van de kern processen en de interactie met andere bedrijfsprocessen, vormt de basis. Vanuit bewezen modellen en onze jarenlange ervaring wordt ieder detail voor je in kaart gebracht.
Presentatie
Je krijgt van ons een result-based plan van aanpak aangereikt. Op basis hiervan maken we samen keuzes en realiseren we stapsgewijs de overeengekomen doelstellingen.
Implementatie
Stap voor stap word je geholpen met het implementeren van de verbeteringen en om deze te borgen. We nemen de verantwoordelijkheid en -al naar behoefte- de regie.
Waarde optimalisatie
We blijven betrokken totdat de resultaten zijn gerealiseerd en de verbeteringen geborgd. Daarna staat er altijd iemand voor je klaar om samen met jou nieuwe kansen en ideeën op te pakken
www.harbor360.nl
nico en co ontwerpers