aanbieding TED-B SMST© - Strategie en Marketing Stress Test

home TED-B associates TED-B is actief binnen TED-B Krachtcentrale TED-B contact TED-B Human Resource Management TED-B management skills TED-B finance en control TED-B fiscaal juridisch TED-B mutual sustainability TED-B strategie TED-B marketing TED-B sales en organisatie TED-B operationeel management TED-B training
“Als u andere (betere) resultaten wilt behalen, moet u dingen veranderen!” (citaat Johan Cruijff)
De eisen die klanten aan uw onderneming stellen veranderen in hoog tempo. Wat vandaag de standaard is kan morgen achterhaald zijn. Dit stelt hoge eisen aan de doelmatigheid van uw processen! Bent u flexibel genoeg om hierop te kunnen reageren of beter nog, te kunnen anticiperen? 
Indalo helpt u om uw processen naar een (veel) hoger niveau te tillen. Ónze expertise op het gebied van het verbeteren van processen en úw kennis van de producten of diensten zorgt voor een blijvend beter resultaat en voor een voorsprong op uw concurrenten. 
In de afgelopen 15 jaar hebben we een groot aantal bedrijven geholpen om hun operatie significant te verbeteren. Lagere kosten, hogere output en hogere efficiency bij onze klanten hebben gezorgd voor een tevreden klantenkring. De combinatie van een ‘proven concept’, een praktische benadering en ‘hands-on’ invoering van verbeteringen onderscheidt ons van anderen.
Jaco van der Bruggen (48) is directeur en eigenaar van Indalo.. Hij studeerde Militaire Bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie in Nederland. Hierna heeft hij gewerkt als beroepsofficier en als manager in de industriële en logistieke sector. Sinds 15 jaar bedient hij met Indalo kleine en middelgrote bedrijven in Nederland en andere Europese landen. Hij is resultaatgericht, scherp op harde en zachte factoren en in staat complexe processen snel te doorgronden. Die combinatie zorgt voor successen die de doelstellingen meestal overstijgen. 
Klanten waar o.a. voor gewerkt wordt: Vanmac bv; Nimos BV; Lincoln Electric; Smitweld; Blokgroep; Thomassen Compression Systems; Weir Minerals
Kijk ook op: www.indalo.nl
 http://www.indalo.nl
nico en co ontwerpers