aanbieding TED-B SMST© - Strategie en Marketing Stress Test

home TED-B associates TED-B is actief binnen TED-B Krachtcentrale TED-B contact TED-B Human Resource Management TED-B management skills TED-B finance en control TED-B fiscaal juridisch TED-B mutual sustainability TED-B strategie TED-B marketing TED-B sales en organisatie TED-B operationeel management TED-B training
Marketing, creatie en realisatie:
Marketing en communicatieplannen trekken vanuit een strategisch fundament, het lijkt vanzelfsprekend maar in de praktijk is het lang niet altijd zo.
Daarnaast zijn er vaak ideeën genoeg, maar de weg van idee tot realisatie is vaak een lange. Real Concepts adviseert, begeleidt en versnelt dit proces.
Nadat de strategen van Real Concepts hun kennis hebben toegevoegd bij het vaststellen of fijn slijpen van de bedrijfsstrategie, wordt het tijd om de best mogelijke marketing strategie te bepalen. Hoe dat plan er uit ziet is afhankelijk van de omstandigheden en doelen; nieuwe dienst in de markt introduceren, internationale markten betreden, propositie hernieuwen, transformatie doorvoeren en zo voorts.
Van marketing analyse tot het bepalen van doelen. En van de juiste tactiek tot en met de in te zetten  communicatiemiddelen. De marketing specialisten van Real Concepts gaan samen met de klant op zoek naar de meest optimale marketing invulling.
De vervolgstap is creatieve uitwerking en feitelijke realisatie. 
Ook benieuwd naar hoe Real Concepts van u een winnaar maakt? Kijk op www.realconcepts.nl voor meer informatie
nico en co ontwerpers