aanbieding TED-B SMST© - Strategie en Marketing Stress Test

home TED-B associates TED-B is actief binnen TED-B Krachtcentrale TED-B contact TED-B Human Resource Management TED-B management skills TED-B finance en control TED-B fiscaal juridisch TED-B mutual sustainability TED-B strategie TED-B marketing TED-B sales en organisatie TED-B operationeel management TED-B training
Wilt u weten waar de verbeterpunten van uw bedrijf liggen? 
Schakel dan Ted-B Associates in voor een duidelijk organisatie advies. Organisatie advies voor een gezonde onderneming
Een online audit voor uw organisatie laten uitvoeren is een effectieve methode om in te zetten als u altijd het beste uit uw bedrijf wilt halen. TED-B Associates heeft een praktisch instrument ontwikkeld (TED-B SMST®) waarmee tegen lage kosten en in weinig tijd inzicht wordt ontwikkeld in het verbeterpotentieel van een organisatie. Deze online tool is zowel een sales audit als ook een marketing audit. Beide aspecten vormen vaak de achilleshiel van een organisatie.. Ontvang een gedegen organisatie advies van zeer ervaren adviseurs.  (lees meer)

Een audit uit laten voeren
Ted-B Associates helpt u bij het uitvoeren van een audit op het gebied van sales en marketing. Hiermee bekijkt en analyseert u bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf. Binnen een korte tijd heeft u inzicht op welke punten en binnen welke afdelingen er verbeterpunten liggen. Met het uitvoeren van een (online) audit en het oppakken van de verbeterpunten die hieruit volgen, verstevigt u uw positie in de markt. Dat is organiatie advies waar u concreet mee verder kunt.
 
TED-B SMST®: de online marketingtool van Ted-B Associates
Voor een gedegen organisatie advies maakt u gebruik van de online tool, TED-B SMST®. Deze audit tool kijkt met name naar de marketing en sales aspecten. De tool is bijzonder praktisch en kan snel uitgevoerd worden. Binnen een zeer korte tijd heeft u tegen lage kosten direct inzicht in de verbeterpunten binnen uw bedrijf. Onze zeer ervaren organisatieadviseurs zullen de resultaten met u bespreken en, indien gewenst, samen met u het vastgestelde verbeterpotentieel op een adequate wijze gaan ontwikkelen.

Ted-B Associates inschakelen
Bent u geïnteresseerd in ons organisatie advies, dan neemt u vandaag nog contact op met Th. Arendsen, senior organisatie adviseur van Ted-B Associates. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-51206833. 
https://smst.ted-b.com
nico en co ontwerpers