aanbieding TED-B SMST© - Strategie en Marketing Stress Test

home TED-B associates TED-B is actief binnen TED-B Krachtcentrale TED-B contact TED-B Human Resource Management TED-B management skills TED-B finance en control TED-B fiscaal juridisch TED-B mutual sustainability TED-B strategie TED-B marketing TED-B sales en organisatie TED-B operationeel management TED-B training
Wilt u alles halen uit uw onderneming en kijkt u graag met een kritische blik naar uw bedrijfsprocessen? 
Schakel dan Ted-B Associates in voor een marketing audit. Een online marketing audit laten uitvoeren 
Een goede ondernemer weet waar de kansen en bedreigingen van zijn onderneming liggen. Als u geen tijd heeft om gericht onderzoek uit te voeren, laat u veel mogelijkheden liggen. Want hoe stelt u objectief vast waar uw ontwikkelpotentieel zit? Alleen met een kritische open blik kunt u uw concurrenten bijhouden. Gelukkig bieden wij van Ted-B Associates u hier de juiste ondersteuning.

Waarom een audit op het gebied van marketing uitvoeren
Een audit op het gebied van marketing geeft een bedrijf inzicht in kansen en bedreigingen op intern en extern vlak. Door verschillende analyses uit te voeren krijgt u inzicht in verbeteringen die u in uw bedrijf kunt doorvoeren om een sterkere positie in de markt te krijgen. Er wordt onder andere gekeken naar het, de marketingstrategie, marketingbeleid , de marketingorganisatie, het personeel, en de aanwezige vaardigheden. TED-B SMST® is specifiek voor deze doeleinden ontwikkeld. Wij kunnen zeer gedetailleerd voor u vastleggen op welke vlakken uw bedrijf zich (sneller) kan ontwikkelen. Wij hanteren 84 stellingen die idealiter door 4 medewerkers online worden ingevuld. De uitkomsten hiervan worden in een rapportage weergegeven en samen met u besproken en geanalyseerd. Vervolgens kunt u hiermee aan de slag en indien wenselijk helpen wij u graag hiermee op weg.
Ted-B Associates inschakelen

Wilt u ook alles uit uw onderneming halen wat er in zit? Laat dan een online marketing audit door Ted-B Associates uitvoeren. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met Th. Arendsen, senior organisatie adviseur TED-B Associates op telefoonnummer: 06-51206833. Wij voeren de online audit snel voor u uit en dat tegen lage kosten. Een uitstekende investering als u kijkt naar het rendement wat u uit de verbeteringen kunt halen. Wacht dan ook niet langer en bel direct voor een afspraak voor een online audit.


De online audit van Ted-B Associates
Ted-B Associates is specialist als het gaat om het uitvoeren van een audit op marketing gebied. De speciale online tool die wij hiervoor gebruiken:   https://smst.ted-b.com
nico en co ontwerpers